Omdat het mensen zijn

                    die de organisatie vormen

Hart van de organisatie is onderdeel van Je hart thuisbrengen

KvK 69458669      |   btw NL183270666B01    |    Den Haag      |    Saskia Hommes  |    2018

 

“A leader’s job is not to do the work for others, it’s to help others figure out how to do it themselves,

to get things done, and to succeed beyond what they thought possible.” 

 

Simon Sinek

U wilt beweging in uw team, uw project, organisatie of uw eigen leiderschap. U voelt dat het anders kan en moet en staat open voor nieuwe methoden. U wilt niet vastzitten aan programma's, boeken, langdurige trajecten, maar zelf aan de slag kunnen, nadat u een duw de nieuwe kant op hebt gekregen. Die duw geef ik u graag.

 

Teams

Standaard krijgt u van mij in elk geval een intakegesprek van ongeveer anderhalf uur. Dat kan met uzelf of met (een deel van) uw team. Daarin verkennen we wat uw vraag is, wat u wilt dat er in beweging gezet wordt en welke waarde u daaraan toekent.

 

Op basis van het intakegesprek ontwerp ik twee of drie workshops van een dagdeel (4 uur). Waarin de mensen om wie het gaat, de mensen die de beweging moeten gaan maken, centraal staan.  

 

Tenslotte volgt een afrondend gesprek. Daarmee kan het traject ten einde zijn en nemen we afscheid, of er komt nog een vervolg dat we in overleg vormgeven.

 

Uzelf

Ook een individueel coachtraject begint met een intakegsprek van ongeveer anderhalf uur. En ook dan verkennen we wat uw vraag is, welke beweging u wilt maken in uw leiderschap en welke waarde u daaraan toekent. Gemiddeld zal een coachtraject zes sessies van anderhalf uur beslaan, waarbij we de frequentie samen bepalen.

 

Sparren

U heeft een team- of individueel coachtraject gedaan en bent aan de slag. Dan kan het natuurlijk voorkomen dat er momenten zijn waarop u nog even wilt sparren. Dat kan altijd en die rol neem ik graag op me. Voor u is het prettig om te weten dat u nog een beroep op mij kunt doen als u daar behoefte aan heeft, voor mij is het ontzettend leuk om te zien waarheen uw beweging leidt.  

 

Waarde

En dan wilt u weten wat de kosten zijn, of liever wat de investering is.

Veel coaches, trainers of consultants vertellen u dan dat elk traject maatwerk is en doen u een offerte op basis van maatwerk.

Ik ga nog een stapje verder en zal u tijdens ons intakegesprek vragen wat de in te zetten beweging u waard is. Die waarde bepaalt de prijs die ik u vraag en de investering die u dus doet. Ik kan niet voor u bepalen wat het u waard is dat een vastgelopen project weer op gang komt. Ik kan niet voor u bepalen wat een team waarbinnen men elkaar weer vertrouwt, anders ziet en met vernieuwde energie aan de slag gaat, u waard is.

 

De kosten die ik maak, breng ik u hoe dan ook in rekening. Dat zijn mijn voor u ingezette uren, mijn commitment aan uw vraag. Maar de kern is dat ik ten diepste geloof, dat veranderingstrajecten, beweging op gang brengen, alleen slaagt met de volle commitment van het team en hun leiders. U bent eigenaar van het traject. U bepaalt de vraag, u bepaalt waar het heen moet en dus bepaalt u ook de waarde.

 

Ik realiseer me dat dit ongebruikelijk is en misschien voor u best een lastige vraag. Daarom vertel ik het u nu vast, zodat u er over na kunt denken. Zo wordt ook het intakegesprek al een deel van het anders kijken en bewegen en komen we er tijdens het intakegesprek wel uit.

 

Mochten we er tijdens een intakegesprek niet uitkomen en leidt het niet tot een gezamenlijk traject, dan reken ik voor het intakegesprek € 212,50 exclusief 21% btw. Eventuele reiskosten neem ik voor mijn rekening.

 

 

Durft u het aan? Neemt u dan contact met me op.